woning beheer service

Vastgoedbeheer

vastgoedbeheer voor particulieren en professionele beleggers

woning beheer service

Vastgoedbeheer met Woning beheer service

Waarom zou u vastgoedbeheer via Woning beheer service uitbesteden en wat zijn dan voor u de voordelen? Wij hebben aangenomen dat u niet zit te wachten op onverwachte telefoongesprekken van huurders over problemen met de woning zoals een verstopte toilet of gootsteen. Innen van huur is altijd prettig maar de administratieve en juridische rompslomp die erbij komt kijken is vaak tijdrovend. Door ons in te schakelen als een onderdeel van uw rendement; heeft u geen werkzaamheden meer in en rondom uw onroerend goed. U genereerd de gewenste inkomsten en wij zorgen ervoor dat alles in goede banen geleid wordt. Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor uw huurders, onderhoud en het contact met derden. Woning beheer service bescherm uw portefeuille zowel fysiek als in de papieren. Wij ontzorgen u maximaal in het doorlopen van de verhuur.

VASTGOEDBEHEER DIENSTEN

Technisch / onderhoud beheer

vastgoedbeheer
€25,-
p/m (excl. btw)

Administratief / financieel beheer

vastgoedbeheer
€25,-
p/m (excl. btw)

Kamerverhuur beheer

vastgoedbeheer
€25,-
per kamer (excl. btw) (incl. schoonmaak ect.)
vastgoedbeheer

Wat is vastgoedbeheer?

Bij vastgoedbeheer laat u een woning(en) of bedrijfspand(en) beheren door een vastgoedbeheerder. Zowel bedrijven, woningbouw verenigingen, verenigen van eigenaren (VVE), beleggers en particuliere vastgoedeigenaren maken gebruik van vastgoedbeheer. Een vastgoedbeheerder is een tussenpersoon die werkzaam is namens de eigenaar van een woning of een bedrijfspand. Binnen het vastgoedbeheer bestaan er meerdere vormen van dienstverlening. Zo heb je te maken met: 

- Technisch beheer

- Commercieel beheer

- Administratief beheer

- en Financieel beheer  vastgoedbeheer

  Waarom vastgoedbeheer uitbesteden

  Bent u zich er van bewust dat als u zelf werkzaamheden verricht aan uw onroerend goed dat u automatisch met uw huurinkomsten in Box 1 valt van het Belastingstelsel en u dus niet mee profiteert van de voordelen in Box 3. U zou dit bericht vanuit de Belastingdienst kunnen ontvangen als u zelf:

  1. Werkzaamheden in uw objecten verricht
  2. De huurstromen innen
  3. Advertenties plaats
  4. Inspectie van het gehuurde, na afloop huurcontract
  5. Huurovereenkomsten opstelt
  6. Administratieve werkzaamheden verricht
  7. Klachten oplost
  8. Betalingen verricht


  Wanneer u kiest voor Woning beheer service hoeft u zich niet of nauwelijks zorgen te maken over uw panden. Een goede vastgoedbeheer zorgt ervoor dat u zowel administratief, financieel als moreel goed handelt. Als u ervoor kiest om dit niet te doen of door een slechte vastgoedbeheerder kan het voorkomen dat de staat van uw onroerend goed achteruit gaat door nalatigheid. En dit kan in de kosten oplopen!

  vastgoedbeheer

  Wanneer  en voor wie is vastgoedbeheer gunstig

  Wij kunnen ons voorstellen dat u om wat voor reden dan ook niet dagelijks bezig wilt of kan zijn met het beheren van uw vastgoed portefeuille. Dat kan zijn omdat u een drukke baan heeft, druk bent met uw onderneming of simpelweg omdat u meer tijd wilt spenderen met uw familie. De meest voorkomende redenen zijn:

  - Vastgoed is geen onderdeel van het bedrijf, maar een belegging’ (geen core-business dus)

  - Geen kennis van de wet- en regelgeving

  - Particulieren willen belasting besparen met vastgoed

  - Continuïteit gewaarborgd (ook tijdens vakanties bereikbaar moeten zijn)

  - Aansprakelijkheid voor de opium wet beperken (vraag ons om meer informatie)

  - of simpelweg geen tijd of zin