woning beheer service

Over Woning beheer service

Communicatief, no-nonsense en transparant!

woning beheer service

Over Woning beheer service

Communicatief, no-nonsense en transparant!

Onze missie

Binnen het vastgoed, met name de beleggingspanden, zijn er veel mogelijkheden om de problemen in de huidige maatschappij te verbeteren. Door samen met beleggers te kijken naar de mogelijkheden van het verduurzamen of splitsen van panden kunnen er meer huurders geholpen worden aan een fijne leefomgeving. Dit is een voordeel voor zowel de huurders als de verhuurders, een tevreden huurder zal zorgdragen voor het object en een langdurige stabiel rendement opleveren.

Eigenaren woning beheer service

Kimberly Visser: Binnen het vastgoed ben ik gestart als verhuurmakelaar om daar de ins en outs te leren. Hier is dan ook mijn passie voor het vastgoed begonnen en leer ik graag nog elke dag van de ruime aspecten binnen deze branche. Woning beheer service sluit goed aan bij de wensen vanuit onze andere onderneming Woning verkoop service. Waar er een beleggingsobject wordt aangekocht is er ook vraag naar het verhuur en beheer ervan, onze klanten vinden het dan ook een voordeel om het proces van A tot Z op één plek uit te besteden. Binnen Woning beheer service houdt ik me voornamelijk bezig met het klant contact, bezichtigingen en de juridische aspecten, bij vragen ben ik dan ook de contactpersoon. Naast deze onderneming ben ik moeder van drie prachtige zoons die ons privé leven nog leuker maken. In mijn vrije tijd ben ik het allerliefst met mijn gezin.


Galvano Breeveld: Met al meer dan 11 jaar ervaring in sales en marketing is het werken met mensen nog steeds het gene  wat mijn hart sneller laat kloppen en bloed sneller doet laten stromen . Voor iemand die houd van uitdagingen en het oplossen van problemen is vastgoed en bemiddelen op mijn buik geschreven. Binnen Woning beheer service houd me voornamelijk bezig met de acquisitie van nieuwe klanten en de dagelijkse bedrijfsvoering. 

Naast het runnen van onze prachtige onderneming heb ik ook een fantastische familie dat bestaat uit mijn partner in crime Kimberly en onze 3 energievolle zoons waar ik veel leuke tijden mee doorbreng! Ik ben een groot liefhebber van sport en in mijn vrijetijd ben ik regelmatig te vinden in de studio, lekker bezig zijn met mijn hobby en dat is het maken van muziek.

huis snel verkopen

Onze diensten

woning beheer service

Woning beheer

woning beheer service

Woning verhuur

woning beheer service

Woning huren

woning beheer service

Altijd bereikbaar en een juiste afhandeling! Ik raadt Woning beheer service zeker aan!

Victor Roelofsen